Voorjaarsaanbieding: 50% korting op de tent in mei en juni!

De lente komt eraan! Het wordt weer warmer, de natuur staat in bloei en de zon schijnt langer. Wie denkt er niet aan een actieve of ontspannen vakantie?

Beide zijn mogelijk met Amfibie Treks. Ontspan op het strand, lees een boek in de hangmat of trakteer uzelf op een ontspannende massage.

Als je actief wilt zijn, heeft Amfibie Treks veel opties.

Maar waarom zou u wachten tot juli of augustus, wanneer de temperaturen in mei en juni gemiddeld al 21 – 25 graden zijn en de zon gemiddeld 9 tot 10 uur per dag schijnt? Bovendien is de natuur prachtig in de maanden mei en juni.

De bloemen bloeien en de kleuren contrasteren sterk met de blauwe lucht, ideaal voor een prachtige wandeling of mountainbike-tocht door de ongerepte natuur van Sardinië.

Als u nu uw vakantie boekt bij Amfibie Treks, krijgt u 50% korting op de tent van uw keuze.

Deze aanbieding is geldig voor de maanden mei en juni en is alleen van toepassing op nieuwe boekingen vóór 15 april.

In mei en juni bieden we ook speciale weken aan voor 50-plussers.

Ben je actief en ouder dan 50, hou je van wandelen, fietsen, nieuwe plekken ontdekken, van het buitenleven genieten, tijd doorbrengen met anderen, maar wil je  ook ontspannen? Dan is dit een ideale vakantie voor jou.

Diverse activiteiten zijn inbegrepen, zoals een begeleide natuurreservaatwandeling, een uitgebreide lunch op een traditionele agriturismo, yoga en een culturele dagtocht. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om te ontspannen of voor extra activiteiten zoals zeilen, mountainbiken of windsurfen.

Het verblijf is in een luxe safaritent met privé sanitair.

Ga voor meer informatie naar de Actief 50+ pagina of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vind je een week een beetje kort, dan kun je natuurlijk je vakantie verlengen.

Tot ziens op Sardinië, jouw Amfibie Treks-team.

ONLINE BOEKEN