Vragen en antwoorden

Wat moet ik zoal meenemen op vakantie naast mijn normale bagage?
Slaapzak, eventueel kussen, zaklamp, handdoeken, slippers, petje / zonneklep, zonnebrandcreme, zonnebril, muggenstick, zomerkleding, trui, toiletartikelen, ehbo-doosje.
Ik kan al zeilen, kan ik dan een boot meenemen?
Als de instructeur vindt dat je zelfstandig kunt zeilen, dan kun je een boot huren.
Wat als de zeil- / surflessen niet doorgaan?
Als er door weersomstandigheden geen zeil- / surflessen kunnen worden gegeven dan worden de verloren gegane lessen indien mogelijk ingehaald.
Wat is er verder zoal te doen?
Gezellige barretjes in Santa Lucia, fiets / auto huren, georganiseerde wandel- / fietstochten, canyoning, caving, avondactiviteiten op de camping, excursie per boot langs de kust, excursie binnenland (cultuur en natuur).
Waar kan ik een auto – scooter – fiets huren?
Via onze receptie kun je auto’s en fietsen huren. In La Caletta, op 5 km van St. Lucia kun je auto’s, scooters en fietsen huren.
Kan ik als alleenreizende ook bij Amfibie Treks komen?
Ja, de vakantie is zo georganiseerd dat deze uitstekend geschikt is voor jong en oud, alleengaanden, families en groepen. Door de activiteiten en de gezamenlijke maaltijden maak je makkelijk contact met je medereizigers. Het dagelijkse Happy Hour is ook een goed moment om nieuwe vrienden te ontmoeten. Tevens organiseert Amfibie Treks in het voor- en naseizoen speciale weken voor alleenreizenden.
Is er elektriciteit in de tent?
In de standaard tenten en iglo’s is geen elektriciteit. Op de camping zijn contactdozen om mobiele telefoons en andere elektrische apparaten op te laden. De comfort, comfort-plus tenten en suites zijn wel voorzien van elektriciteit.
Waar kan ik geld pinnen?
De dichtstbijzijnde pinautomaat is in La Caletta (5 km van Santa Lucia en 7 km van Mandras). Houdt er rekening mee dat in het hoogseizoen de pin-automaat vaak leeg is. Kom je in het hoogseizoen, neem dan genoeg contant geld mee.
Wat houdt de Clubkaart in?
De Clubkaart geeft vrije toegang tot de camping, disco, en deelname aan andere activiteiten. Verder krijg je gratis assistentie, indien je deze nodig hebt, bij bijvoorbeeld arts, tandarts, ziekenhuis en E.H.B.O.
Kan Amfibie Treks rekening houden met mijn dieet?
Je kunt bij je boeking in de opmerkingen aangeven dat je een speciaal dieet volgt.
Kan ik waardevolle spullen in bewaring geven?
Ja, waardevolle spullen als waardepapieren kunnen in bewaring gegeven worden. Amfibie Treks is niet aansprakelijk bij vermissing.
Kan ik met kleine kinderen bij Amfibie Treks komen?
Natuurlijk. Baby’s tot 3 jaar zijn zonder kosten welkom. Voor het klaarmaken van de meegebrachte/zelf gekochte maaltijd voor je baby kun je in de algemene keuken terecht. Op Mandras is een zwembad met een apart kinderbad.
Gelden er speciale prijzen voor groepen en schoolklassen?
Groepen vanaf 12 personen kunnen groepskorting aanvragen. Voor schoolklassen bieden wij een speciaal activiteitenprogramma in het voor- en naseizoen. Ook voor andere groepen kunnen wij een speciaal programma samenstellen. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact met Amfibie Treks op.
ONLINE BOEKEN