Prijzen en info

Bij Amfibie Treks weet je vooraf waar je aan toe bent. De kosten van maaltijden, drankjes tijdens het dagelijkse Happy Hour en drinken bij de maaltijden zijn inclusief. Maar ook gekoeld drinkwater, activiteiten op het strand zoals kanoën, snorkelen en bodyboarden kosten je niets extra.

prijzen-en-info1-amfibie-treks-vancanze-sardinie

In de vakantietarieven van Amfibie Treks is de reis naar Sardinië niet inbegrepen. Je bepaalt zelf hoe je naar Sardinië reist, met de auto en de ferry, of met het vliegtuig.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vind je op onze pagina “reis naar Sardinië“. Wij helpen je graag met het vinden van de goedkoopste vlucht, ferry overtocht en huurauto, bel of mail ons gerust om advies te vragen.

Wij hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen, je kunt dus helemaal zelf bepalen van wanneer tot wanneer je bij Amfibie Treks wilt zijn. Het minimum verblijf is 3 nachten.

prijzen-en-info2-amfibie-treks-vancanze-sardinie

Online boeken

De dag- en pakketprijzen, ingedeeld per seizoen vind je in het prijsoverzicht. Hoeveel de reis gaat kosten, wordt automatisch uitgerekend in het online boekingsformulier. Klik op “nu boeken” rechts boven om het online boekingsformulier te openen. Nadat de boeking is verzonden, ontvang je binnen enkele seconden een bevestiging via e-mail.

Heb je vragen of wil je assistentie bij het boeken, dan kun je ons bereiken via
of via mail info@amfibietreks.nl.

ONLINE BOEKEN