Tenten en bungalows

Op camping Mandras kun je kiezen voor verblijf in een standaard tent, comfort tent, comfort plus tent of een luxe safaritent met eigen sanitaire voorzieningen. Tevens is er een Chalet te huur met terrasje en eigen tuin.

Standaard tenten

De 2 persoons standaard tenten zijn basic ingericht met een tentmatras en een matrasovertrek.
Zelf meenemen: zaklamp.

Comfort tenten

Wil je een tent met wat meer luxe, dan kun je kiezen voor een comfort tent. Deze ruime bungalowtenten zijn uitgerust met een 2-persoons bed met matras en matrasovertrek, open bergmeubel, tafel en stoelen, elektriciteit en verlichting. Voor families zijn comfort tenten ideaal: jonge kinderen kunnen in een kinderbed of een eenpersoonsbed met matras bij de ouders in de comfort tent slapen. Voor oudere kinderen is er een 2-persoonsbijzet tent (type standaard tent) met matrassen en matrasovertrek naast de comfort tent geplaatst.
Zelf meenemen: slaapzak, of lakenzak, kussens en slopen en handdoeken.

Comfort-Plus tenten

Deze, op Afrikaanse safaritenten geïnspireerde tentbungalows, zijn gebouwd op een houten platform onder een heerlijk koel schaduwdak. De comfort-plus tent is hetzelfde uitgerust als een comfort tent met als extra beddengoed,  kussens en kussenslopen voor het 2-persoons bed en een koelkastje. Voor oudere kinderen is er een 2-persoonsbijzettent (type standaard tent) met matrassen en matrasovertrek naast de comfort plus tent geplaatst.
Zelf meenemen: handdoeken en voor de bijzettent: slaapzak of lakenzak, kussens en slopen en handdoeken.

Safari tenten met eigen sanitair

Ben je tijdens je vakantie op zoek naar comfort? Waar vakantiegangers vroeger op stap gingen met een eigen tent, caravan of vouwwagen wordt er steeds vaker gekozen voor een tent of stacaravan die ingericht al voor je klaar staat. Bij Amfibie Treks kun je kiezen voor luxe kamperen in een op Afrikaanse safaritenten geïnspireerde tentbungalows. De safaritenten zijn gebouwd op een houten platform onder een heerlijk koel schaduwdak. Wil je extra luxe genieten, kies dan voor deze luxe tent-bungalow, ingericht met een 2-persoonsbed met kussens en beddengoed, een opbergmeubel, electriciteit, een tafel met stoelen voor het terras en met privé sanitair bestaande uit een douche, ruime wastafel, grote spiegel en toilet. Bovendien beschikken deze comfortabele safaritenten ook over een koelkastje. Als dat geen luxe kamperen is? Deze safaritenten zijn enorm populair en in het hoogseizoen snel uitverkocht! Boek je als familie of eenoudergezin voor een safaritent, dan kun je voor de kinderen een bijzettent naast de safaritent boeken.
Zelf meenemen: handdoeken en voor de bijzettent: slaapzak of lakenzak, kussens en slopen en handdoeken.

Comfortabel 4-persoons Chalet

Comfortabel ingericht chalet met tuin en zithoek. Dit zeer fraai en goed geïsoleerde chalet is ingericht met een zit/eet/slaapkamer met een televisie, een keukengedeelte met koffiezetapparaat en een waterkoker, koelkast, een eettafel met banken, een badkamer met douche, wc en wastafel en een aparte slaapkamer met een 2-persoonsbed met kussens en beddengoed. In de zitkamer staat een bedbank met onderschuifbed, waarmee snel 2 bedden gereed kunnen worden gemaakt. Het Chalet staat op een ideale plek, vlakbij de gezamenlijke eetplaats, de happy hour bar, het zwembad, aan de rand van het pijnbomenbos, vlakbij de zee.
Zelf meenemen: handdoeken.

Beddengoedpakket

Vind je het te veel gesleep om je eigen kussen, slaapzak, etc… mee te nemen, dan kun je bij Amfibie Treks een beddengoedpakket huren met hierin een kussen + sloop, dun dekbed / deken voor € 15,- per persoon per verblijf (zolang de voorraad strekt).

Handdoekenpakket

Bestaande uit één klein handdoekje, 1 middelgrote en 1 grote handdoek € 5,-. We adviseren de mensen die gebruik maken van een handdoekenpakket om wel zelf een strandlaken mee te nemen en de handdoeken van het pakket te gebruiken voor wassen & douchen.

ONLINE BOEKEN