Groepen en scholen

Voor groepen en scholen organiseert Amfibie Treks vakanties op maat. Wil je een actieve watersportvakantie of juist een vakantie om heerlijk tot je zelf te komen, wandelen, mountainbiken, canyoningen, zeekayakvaren en ontspannen met yoga of een heerlijke massage? Bij Amfibie Treks is het allemaal mogelijk.

Groepen

Een familiereünie of lang weekend met een groep vrienden, Amfibie Treks helpt graag om je groepsreis tot een succes te maken. De tenten staan klaar en alle maaltijden worden geregeld. Alle tijd dus om samen activiteiten te ondernemen. Wil je voor je groep een aangepast activiteitenprogramma of een extra excursie, wij helpen graag met de organisatie.

Je kunt kiezen voor een verblijf in een standaardtent tot en met een safaritent met douche en toilet en vol pension. Dat is pas echt zorgeloos vakantie vieren!

Of je nu ontspannen wilt genieten van zon, zee en natuur of actief wilt zeilen, catamaranzeilen, windsurfen, snorkelen, wandelen, mountainbiken, canyoningen, zeekayakvaren en deel wilt nemen aan yoga, bij Amfibie Treks is alles mogelijk!

Scholen

Een actieve werkweek of een watersportweek met als decor Sardinië, het op een na grootste eiland van Italië en ook nog eens voor een betaalbare prijs. De camping ligt op ongeveer 2 km van Santa Lucia; van hieruit doen we alle activiteiten.
Tijdens de week maak je kennis met verschillende (water)sporten, we werken in kleine groepjes van 8 tot 10 personen maximaal. Dagelijks doen we 2 of 3 onderdelen, onderdelen die de school zelf kan kiezen. De activiteiten worden begeleid door  instructeurs van Amfibie Treks, zij kennen de omgeving op hun duimpje. Het verblijf is op basis van volpension,  er wordt gekookt op Italiaanse wijze, dus veel pasta’s en verse producten. Na het eten zijn er diverse mogelijkheden voor een leuk avondprogramma.

groepen en scholen 2-amfibie-treks-vancanze-sardinie

Vervoer van en naar Sardinië

We helpen je graag met het organiseren van de reis naar Sardinië. Vanaf Nederland, België en Duitsland zijn er verschillende vluchten mogelijk. Vanaf de luchthaven van aankomst organiseren we de transfer naar de camping.

Mogelijkheden activiteiten voor groepen en scholen:

  • zeilen
  • surfen
  • kayakken
  • snorkelen
  • culturele excursie in het binnenland
  • wandel excursie
  • klimmen & abseilen
  • mountainbike excursie

We helpen je graag om een werkweek of schoolreis naar wens samen te stellen.
Bel ons of stuur een e-mail naar info@amfibietreks.nl en geef daarin je wensen aan.
We stellen dan in samenspraak een programma samen.


Trailer Amfibie Treks Vacanze SRL

Bekijk een van onze filmpjes.

 

ONLINE BOEKEN