Familievakanties

Mede door de formule van vol pension en het dagelijks Happy Hour zijn deze vakanties uitstekend geschikt als familievakanties. Vele vaste gasten komen bij ons terug vanwege het gezellig samen eten en de fantastische internationale sfeer. Vol pension is een geweldige ervaring, zonder bijkomende kosten. Naast het gezamenlijke eten is ook het dagelijks Happy Hour een uitstekend moment om gezellig samen een zelf gemaakte Sangria, biertje, wijntje of frisdrank te drinken en kennis te maken met nieuwe vrienden !

familievakanties Op onze camping staan de tenten al klaar en zijn alle maaltijden plus diverse drankjes inbegrepen. Je kunt kiezen voor een verblijf in een standaardtent, comfort tent, comfortplus tent, een ingericht chalet met alle faciliteiten of een safaritent met eigen sanitair, allen op basis van vol pension.

Tijdens deze familievakanties kun je pas echt zorgeloos vakantie vieren en je hebt alle tijd voor de kinderen !

Familievakanties met activiteiten voor het hele gezin :

De kinderen kunnen volop nieuwe vriendjes maken in de Kids Club (4 – 12 jaar) en voor de kinderen boven de 13 jaar zijn er volop activiteiten zoals klimmen, bivak, voetballen, windsurfen etc..

Je kunt zelf lekker ontspannen met yoga of een massage of actief met je kind deelnemen aan een kayak- of canyoning excursie! Of je nu ontspannen wilt genieten van zon, zee en natuur of actief wilt zeilen, catamaranzeilen, windsurfen, snorkelen, wandelen, mountainbiken, canyoningen, zeekayakvaren en deel wilt nemen aan yoga, bij Amfibie Treks is alles mogelijk!


Trailer Amfibie Treks Vacanze SRL

Bekijk een van onze filmpjes.

 

ONLINE BOEKEN