Camping

De camping ligt op ongeveer 2 km ten zuiden van het pittoreske dorpje Santa Lucia, dat je via een bospad langs de kust kunt bereiken. De camping grenst aan talrijke kiezel- en rotsstrandjes. Op ongeveer 250 meter afstand is een beschutte baai, waar je kunt zwemmen en snorkelen. Ook het bijzondere, beschermde duinenstrand van Capo Comino is via een bospad vanaf de camping langs de zee te bereiken.

Camping 2

Faciliteiten op de camping

Op de schaduwrijke camping is een receptie, sanitaire voorzieningen met gratis warm water, een zwembad met een apart kinderbad, een relaxgedeelte met hangmatten, speeltuin en een tennisbaan. Tevens is er een pizzeria, bar met terras, een kleine campingwinkel en een happy hour bar, waar dagelijks het gezellige, gratis happy hour is. ’s Avonds is het terras bij de pizzeria geopend om gezellig nog iets te drinken met je medereizigers. Op een rustig deel van de camping vind je onze wellness afdeling. Je kunt hier mediteren, je laten masseren of heerlijk ontspannen in de jacuzzi. Er is dagelijks gratis yoga voor de gasten.

All Inclusive

Bij Amfibie Treks boek je een vakantie waarbij alles geregeld is. De standaard tent, alle maaltijden, dagelijks happy hour-drankjes en een aantal activiteiten zoals snorkelen, sit on top kanovaren en gebruik bodyboards zijn inbegrepen in de prijs. Zie voor uitgebreide informatie All Inclusive.

Type tenten

Je kunt kiezen voor een verblijf in een standaard tent, comfort tent, comfortplus tent of een luxe safaritent met eigen sanitaire voorzieningen. Zie voor uitgebreide omschrijvingen Type tenten.

Shuttle service

Voor onze gasten die niet over eigen vervoer beschikken is er een gratis shuttle service in de ochtend en middag naar de diverse zandstranden bij Capo Comino en Santa Lucia. Wil je ook eens naar het leuke plaatsje La Caletta om te shoppen of geld te pinnen, dan kan dat ook. Aan deze shuttle service zijn wel kosten verbonden van € 5,- per persoon voor een retourtje.

Camping

Watersportcentrum Amfibie Treks

Op het zandstrand van Santa Lucia is het watersportcentrum van Amfibie Treks gelegen. Je kunt tegen betaling windsurf- en (catamaran)zeilcursussen volgen.

Alle gasten van Amfibie Treks kunnen hier ook gratis gebruik maken van kano’s, bodyboards en snorkelmateriaal. Het witte zandstrand loopt geleidelijk af in de zee, waardoor kinderen hier ook heerlijk kunnen spelen en zwemmen. Zie voor uitgebreide informatie de Watersportactiviteiten.

Activiteiten en Excursies

Naast alle watersportactiviteiten kun je ook deelnemen aan diverse andere leuke en spannende activiteiten zoals: diverse wandelingen en mountainbike tochten, bootexcursies, binnenland-excursies, canyoning, caving en zeekayakvaren langs de prachtige grottenkust van Orosei. Kortom: een week is te kort. Zie voor uitgebreide omschrijvingen de Activiteiten.

ONLINE BOEKEN