Yoga en Wellness

Yoga en Wellness bij Amfibie Treks is meer dan een vakantie alleen. Hier kom je helemaal tot rust: laat alle spanning van je afvallen en laadt jezelf weer op met nieuwe energie.

yoga-en-wellness1-amfibie-treks-vancanze-sardinie

Begin de dag met een ontspannen uurtje yoga bij de mooie kustlijn. Voor gasten van Amfibie Treks is deelname gratis. Voor de yogalessen heb je geen ervaring nodig. Yoga is voor iedereen vanaf 12 jaar.

De gezonde lucht en de rust in het pijnbomenbos maken van camping Mandras de perfecte plaats om je midden in de natuur terug te trekken. Eenzame strandjes direct bij de camping, nodigen je uit tot heerlijke wandelingen langs de kust. Je kunt natuurlijk ook verkoeling zoeken in het zwembad om vervolgens een boek te lezen in 1 van hangmatten.

Groepsvakanties voor alleengaanden

In het voor- en najaar organiseert Amfibie Treks compleet verzorgde wandel-strand-relax en actief-strand-relax vakanties voor alleengaanden: ontspannen en genieten van zon, zee en natuur in combinatie met actief bezig zijn ! Begin de dag met een uurtje yoga bij de mooie kustlijn en laat je lichaam helemaal relaxen tijdens een ontspannen massage. Ook kun je gaan (leren) windsurfen, (catamaran)zeilen, kanoën en snorkelen, of een goed boek lezen in een hangmat bij het zwembad.

Actief-strand-relax vakanties: tijdens deze vakanties zijn een mountainbiketocht, een wandeltocht, een watersportdag met zeilen in Varuna’s, op een catamaran, windsurfen, een binnenlandexcursie en één massage inbegrepen.

Wandel-strand-relax vakanties: tijdens deze vakanties zijn drie afwisselende wandeltochten een binnenlandexcursie en twee massage inbegrepen.

Bij beide pakketten kunnen alle deelnemers gratis deelnemen aan de yoga sessies, die ’s morgens om 07.00 uur en ’s middags om 17.30 uur worden gegeven.

yoga-en-wellness2-amfibie-treks-vancanze-sardinie

Programma massage

Om alle stress van je af te laten vallen, of je vermoeide lichaam te verzorgen, kun je je voor verschillende massages inschrijven. De kosten voor een massage zijn € 35 per keer. Diverse massages die in ons wisselend programma worden aangeboden zijn:

Holistische massage: een combinatie van verschillende technieken waarbij veel etherische olie wordt gebruikt. Lichaam en geest worden als een geheel beschouwd en de masseur gebruikt technieken uit zowel de klassieke, de Thaise, als de Shiatsu massage.

Klassieke massage: bestaande uit knedingen en strijkingen over het gehele lichaam, waarbij etherische olie wordt gebruikt. Het ontspannen van de spieren, een betere doorbloeding van het lichaam, en het stimuleren van de lymfe staan centraal.

Shiatsu: drukpunten massage. Energiebanen in het lichaam, bekend van de Chinese acupunctuur, worden behandeld.

Thaise massage: stimuleren van de doorbloeding van de weefsels en organen, het ontspannen van de spieren en het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. De masseur maakt gebruik van ellebogen, knieën, voeten en armen om je voluit te stretchen.

Ayurvedische massage: versterkt je lichaam en helpt bij het afdrijven van afvalstoffen. Je kunt er lekker van slapen, het relaxt en je krijgt er nieuwe energie van.

ONLINE BOEKEN