Klimmen en Kickbiken

Rotsklimmen – Sportklimmen

Onze geweldige klimrotsen liggen aan de achterzijde van het even zo pittoreske Posada, op 15 minuten rijden van de camping. Dit geweldige Sardijnse dorpje is gebouwd op een rots, waarvan de helft is bebouwd met huizen, de andere helft is gereserveerd voor rotsklimmers. Onze klimrotsen hebben verschillende routes in verschillende lengtes en verschillende gradaties. Van makkelijke routes tot 10 meter hoogte tot de uitdagendere routes tot 27 meter hoog, die zelfs voor een meer ervaren klimmer een uitdaging kan vormen. Klimmen is een sport waarbij we samen werken en sporten in een ontspannen sfeer, waarbij we elkaar helpen de top te bereiken en elkaar daarbij zekeren voor de veiligheid. Bovenal is het rotsklemmen een plezierige en sportieve uitdaging, goed voor verzuurde onderarmen. En je hebt pas echt de top bereikt als je de karabiner hebt gekust !
​Onze rotsklim activiteit is gebaseerd op beginnersniveau in de eerste levels van klimgradaties (3a-5b) heb je meer ervaring, vraag ons naar de mogelijkheden. Misschien kunnen we iets voor jou betekenen

Periode: eind juni – begin september
Prijs: € 29,00 per persoon
Duur: 4 uur, +/- 3 uur klimmen. Transfer: 15 minutes
Kleding: dichte sportschoenen
Voor wie: iedereen vanaf 6 jaar

Kickbike, Huh ?

Niet nieuw, maar wel nog onbekend. De ruige offroad kickbike: hij ziet eruit als een step met twee wielen en een stuur, maar zonder het zadel, ketting en de trappers. In plaats daarvan een platform waar je op kunt staan. Kicken (het afzetten) zorgt voor de vooruitgang. Met het lage zwaartepunt is het makkelijk bochtjes maken, draaien en rijden, waardoor het soepel en plezierig steppen is. Het kickbiken is simpel, uniek en fun, maar ook inspannend en uitdagend. Zeker in het ruige Sardijnse landschap. Wilt u op een bijzondere manier een mooi stukje Sardinië ontdekken ? Sluit je aan bij onze kickbiketrip of huur een kickbike voor een hele of halve dag. Superfun en origineel.

Kickbike-Trip Capo Comino

Na een korte transfer van 15 minuten zullen we jullie afzetten bij het startpunt van ons kickbikeavontuur: Capo Comino. Tijdens onze instructie leer je meer over kickbicking, de technieken en de veiligheidsregels. De eerste meters gaan nog over asfalt, maar al snel komen we op gravel en offroad pad. We volgen de kustlijn op deze bumpy-weg, met als doel na ongeveer 1 uur een prachtig ‘bounty-strand’ Na een frisse duik en even ontspannen vervolgen we de route landinwaarts, langs een prachtig riviertje tot aan de kabouterbar. Een agriturismo met ezeltjes en prachtige bloemen. Hier eten we een ijsje, drinken een colaatje en wachten we op het busje dat ons terugbrengt naar de camping.

Periode: eind juni – begin september
Prijs: € 29,00 per persoon. Inclusief kickbike, helm, instructeur
Duur: ± 4 uur, +/- 2 uur kickbiken, afstand 10 km
Transfer: ± 15 minuten

Kickbike Verhuur

Toch liever zelf erop uit. De vrijheid om uw eigen route te kiezen? Verhuur kan op iedere dag of halve dag met uitzondering van de dag dat de kickbiketrip staat gepland. Reserveren minimaal 1 dag van tevoren.

Halve dag: 09h00-13h00 of 14h00-18h00.  Hele dag: 09h00-18h00
Prijzen (halve|hele dag):  Cross Max (Volwassen): €10,00 | €15,00   Freeride (kids): €8,00 | €12,00  Incl.: helm en bidon

Voor meer info zie ook : Outdoor-Sardinië

 

ONLINE BOEKEN