Kids Club en 13+

Kids Club

Op de camping van Amfibie Treks wordt in de meivakantie en in juli en augustus een gratis kinderprogramma aangeboden. De Kids club is gericht op kinderen tussen 4 en 12 jaar en is een snelle manier om nieuwe vriendjes te ontmoeten. Alle kinderen van 4-12 jaar kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten die de door een team van goed opgeleide en enthousiaste begeleiders van Amfibie Treks worden georganiseerd. Het team bestaat uit een aantal Nederlandse en Duits sprekende jonge mensen, die speciaal hiervoor worden opgeleid.

kids club 13+-amfibie-treks-vancanze-sardinie

De ouders hebben een paar uurtjes per dag voor zichzelf, om bijvoorbeeld te genieten van een espresso op het terras of een heerlijke massage.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: creatief spelen, tekenen, toneel, vossenjacht, knutselen, kinderdisco, limbo en pizza bakken. Van pannenkoeken bakken tot een piratenspel. Van een knutselmiddag tot een spooktocht. Van een playbackshow tot spelletjes in het zwembad.

Kortom alles wat kinderen leuk vinden. Als er in een week een groot leeftijdsverschil is tussen de kinderen, worden de activiteiten voor de allerkleinsten en oudere kinderen opgesplitst.

13+

Voor de kinderen vanaf 13 jaar zijn er volop activiteiten. Naast bijvoorbeeld een windsurfcursus, klimmen, kanovaren, snorkelen, zeilcursus of bijvoorbeeld caving worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals : een bivak (met overnachting op het strand), voetbaltoernooien etc.

ONLINE BOEKEN