Activiteiten

Lekker luieren op het strand in de zon of liever een actieve vakantie? Bij Amfibie Treks doe je waar jij zin in hebt ! Naast de inbegrepen activiteiten als bodyboarden, kanoën en snorkelen, kun je boeken voor diverse surf- en zeilcursussen en compleet georganiseerde wandel-, mountainbike- en doe van alles vakanties.

Activiteiten 1

Zeilen & Catamaranzeilen

Sardinië is een paradijs voor de beginnende en gevorderde (catamaran)zeiler. Er is voldoende wind en glashelder zeewater. Amfibie Treks biedt zeilcursussen aan volgens het internationaal erkende VWDS systeem.

Er zijn cursussen voor zowel volwassenen als kinderen: Optimist-zeilen voor kinderen van 6 – 12 jaar, Laser- / Varuna zeilen en Catamaranzeilen voor kinderen boven de 12 jaar en volwassenen. Wil je privé les of wil je een zeilboot / catamaran huren dan is dat ook mogelijk.

Windsurfen

Amfibie Treks biedt windsurfcursussen aan in de baai van Santa Lucia, een perfecte windsurfspot waar de condities in het zomerseizoen vaak optimaal zijn. Ga overstag, leer windsurfen en beleef een onvergetelijke sportieve zonvakantie.
Er zijn cursussen voor beginners tot 12 jaar en voor beginners & gevorderden boven de 12 jaar. Je krijgt windsurfles in kleine groepjes volgens het internationaal erkende VDWS systeem, zodat je de techniek snel onder de knie krijgt. Wil je naast de cursus verder gaan en zelf oefenen of kun je al surfen : dan kun je ter plaatste windsurfmateriaal huren.

activiteiten 2-amfibie-treks-vancanze-sardinie

Wandelen en Fietsen

Amfibie Treks biedt een aantal gevarieerde, begeleide wandelingen aan. In een week kun je 3 wandelingen maken, waarbij je geniet van de prachtige omgeving.

Ben je lekker sportief, ga dan mee op onze mountainbike excursies. De fietstochten worden 3 maal per week georganiseerd en zijn van verschillende lengte en zwaarte.

Zeekayakvaren, Canyoning, Caving, Klimmen, Kickbiken

Vanaf midden juni – midden september wordt het activiteitenprogramma uitgebreid met een aantal spectaculaire activiteiten.
Zeekayakvaren langs de kust van Cala Gonone. De tocht gaat langs mooie grillige rotskusten, verlaten strandjes en door een labyrint van overhangende rotsen en grotten.
Canyoning. Tijdens de canyoningtrip volg je de natuurlijke ‘weg’ die het water heeft uitgeslepen tussen twee bergwanden. Je loopt, je zwemt, je glijdt, je springt en je abseilt. Dit geeft je een fantastische adrenaline-kick.
Caving. Een avontuurlijke tocht door een onaangetaste grot met indrukwekkende druipsteenformaties; een grot die grotendeels onder water staat. We dienen zelf onze weg te vinden over de rotsen en door het water: klimmen, klauteren, abseilen en zwemmen.
Klimmen. De klimwand bij Posada biedt ons meerdere routes, van simpel en toegankelijk voor iedereen tot de moeilijke route met een stuk overhangende rots waar zelfs de ervaren klimmers nog een uitdaging in kunnen vinden.

Diverse Activiteiten

Wil je graag deelnemen aan diverse activiteiten, maar weet je nog niet zeker aan welke? Geen probleem, want bij de receptie kun je je dagelijks opgeven voor activiteiten als mountainbiken, wandelen, canyoning, zeilen, catamaranzeilen, zeekayakvaren, surfen, binnenlandexcursie, bootexcursie, snorkelen en diverse ontspannende massages.

Yoga en Wellness

Voor iedereeen die interesse heeft zijn er dagelijks gratis yoga-lessen. Wil je jezelf lekker laten verwennen dan kun je bij de receptie een heerlijk ontspannen massage boeken.

Kids Club en 13+

Gedurende de meivakantie en in juli & augustus wordt er een gratis kinderprogramma aangeboden gericht op kinderen tussen 4 en 12 jaar. Gedurende een aantal uren per dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld: creatief spelen, tekenen, toneel, vossenjacht, knutselen, kinderdisco, limbo en pizza bakken.
Voor de kinderen vanaf 13 jaar zijn er volop activiteiten. Naast bijvoorbeeld een windsurfcursus, klimmen, kanovaren, snorkelen, zeilcursus of bijvoorbeeld caving worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals : een bivak (met overnachting op het strand), voetbaltoernooien etc.

ONLINE BOEKEN