Little Italy taste & travel, het Italië-evenement van 2017!

De start van je Italiaanse vakantie begint bij Little Italy, Taste & Travel.

Het laatste weekend van januari is het zover: dan vindt de tweede editie van Little Italy plaats! Dit jaar nog groter dan de voorgaande editie, met heel veel reizen, food en entertainment. Op 27, 28 en 29 januari kun je je op het Westergasterrein in Amsterdam weer even helemaal onderdompelen in Italië. Je kunt ons vinden op de stand van sardinie-info. We voorzien je graag persoonlijk van meer informatie.

Tijdens de beurs geven we 25% korting per persoon op de basisprijs en de accommodatie voor boekingen buiten de periode van 15 Juli tot 25 Augustus (hoogseizoen).

Bij Amfibie Treks geniet je van een all inclusive vakantie. Op onze camping staan de tenten al klaar en zijn alle maaltijden plus diverse drankjes inbegrepen. Je kunt kiezen voor een verblijf in een standaardtent, comfort tent, comfortplus tent of een safaritent met eigen douche en toilet, alles op basis van vol pension. Dat is pas echt zorgeloos vakantie vieren!

Je entreekaart is je kortingscode! Bewaar hem goed en informeer naar de mogelijkheden. De korting is geldig voor maximaal 2 personen per boeking.

Meer informatie over Little Italy taste & travel vind je hier.

Tot snel,

De Amfibie Treks Crew