Amfibie Treks Vacanze SRL - Sardinië - Actieve kampeervakanties

Zeekayakvaren

Met maximaal 14 personen rijden we met busjes en aanhanger volgeladen met zeekayaks, zwemvesten, peddels en waterdichte tonnen richting Cala Gonone aan de prachtige fotogenieke kust van Orosei. Bij het zeekayakvaren ben je de hele dag weg en de lunch gaat mee.

zeekayakvaren 1-amfibie-treks-vancanze-sardinie

Op een rustige plek maken we ons gereed en laten we de zeekayaks voorzichtig te water. En dan begint het kayakavontuur; met maximaal 3 personen (2 volwassenen + 1 kind) per kayak peddelen we langs de mooie grillige rotskust richting de prachtige baai van Cala Luna, waar je alleen per boot of zeekayak naartoe kunt. We varen langs verlaten strandjes, waar we ook aan land gaan om te lunchen, te zonnen en te zwemmen. Ook komen we bij rotsen waar je sierlijk vanaf kunt springen met een plons in het superblauwe heldere zeewater. Regelmatig zie je aalscholvers de zee induiken voor een verse vis en met een beetje geluk zien we inktvissen, zeehonden en dolfijnen die zomaar voor je kunnen opduiken.

Vervolgens varen we door een labyrint van overhangende rotsen en grotten. In één van deze grotten kunnen we aanleggen en met een gids de grot gaan verkennen. Langs deze indrukwekkend mooie kust bevindt zich een uitgebreid grotten- en gangenstelsel, waarvan de meeste onder zeeniveau liggen. Aan het eind van de dag, rond happy hour time, zijn we terug op de camping.
Zeekayakvaren is een ideale excursie voor jong en oud(ers) die de mooiste foto’s en een hoop leuke herinneringen opleveren!

Periode & prijs Zeekayakvaren

Periode: half juni – half september
Prijs: € 59,00 p.p. inclusief transport, gebruik zeekayaks, zwemvesten, lunch en ervaren begeleiding.


Amfibie Treks Outdoor

Bekijk een van onze filmpjes.