Klimmen en Kickbiken

Klimmen bij de rotsformaties van Posada

Bij het pittoreske plaatsje Posada, met op de top een indrukwekkende burcht, ligt onze klimwand. Deze klimwand biedt ons meerdere routes, van simpel en toegankelijk voor iedereen tot de moeilijke route met een stuk overhangende rots waar zelfs de ervaren klimmers nog een uitdaging in kunnen vinden. Klimmen is ontspannen samen bezig zijn, elkaar helpen en elkaar zekeren zodat er veilig geklommen kan worden, maar klimmen is vooral een sportieve uitdaging en je bent pas echt boven als je de carabiner gekust hebt!

klimmen en kickbiken amfibie-treks-vancanze-sardinie

Periode: half juni – half september
Prijs: € 29,00 p.p.
Duur: ± 3 uur
Transfer: ± 30 minuten heen en terug
Inlopen naar de klimwand: ± 5 minuten
Uitlopen klimwand: ± 5 minuten
Kleding: dichte sportschoenen
Voor wie: iedereen vanaf 6 jaar
Wat kun je verwachten: Klimmen voor beginners en enig gevorderden. Samenwerken en elkaar zekeren zodat je veilig de top van de klimwand bereikt. Meerdere klimroutes zijn hierbij mogelijk.

Kickbiken bij Capo Comino

Halve dagtocht met gids (09-13h00), inclusief transport, kickbike, bidon en helm.

Na een korte transfer van 15 minuten zullen we jullie afzetten bij het startpunt van ons kickbike avontuur, Capo Comino. Tijdens onze instructie leer je meer over kickbiken, de techniek en de veiligheidsregels. De eerste kilometer is over een asfaltweg, zodat je kunt proberen en leren, zonder meteen offroad te gaan. De eerste stop is de vuurtoren van Capo Comino, waar we wat water drinken, foto’s kunnen maken en kunnen genieten van het prachtige uitzicht over zee. Het tweede gedeelte is op een gravel- & offroadpad. We volgen de kustlijn op deze bumpyweg, met als doel, na ongeveer 1 uur, ‘ons’ prachtige bountystrand. Opgewarmd door de zon en het kicken zullen we afkoelen met een frisse duik in the zee. Het derde en laatste stuk brengt ons, ook offroad, bij de kleine bar van Berchida, waar we genieten van een welverdiend ijsje of drankje (inclusief) en een meet & greet met de ezels. Onze bus haalt ons op en brengt ons terug naar de camping voor lunchtijd. Totaal = 10 kilometer

Periode: half juni – half september
Prijs: € 29,00 p.p.
Duur: ± 4 uur
Transfer: ± 15 minuten heen en terug